Ida och Tomas – Umeå fashionweek

posted in: bröllop, Nyheter | 0

Vilken vecka. Vilken helg. Mina fötter och axlar värker, mina ögon är söndergråtna och mitt ansikte är ömt av mitt stora leende som jag har burit under helgen. Jag kan sammanfatta det senaste dygnet med tre bokstäver – W O W ! Umeå fashionweek kunde inte ha fått ett bättre slut än det här – Idas och Tomas magiska bröllop.

 

IMG_0449

Tänk att vi fick äran att vara delaktiga i det här! Det är nästintill obegripligt.

Det har inte blivit mycket sömn den här veckan, så John Blund skriker på mig. Jag ska sätta mig ner senare i veckan och berätta precis allt, visa bilder på Evelinas arbete, från brudvisningen och självklart på bröllopet.

Imon går jag till butiken med ett hjärta fyllt av glädje och tacksamhet. Glädje att all planering gick vägen och att tacksamhet över alla nya vänner och den kärleksbubbla jag har fått uppleva.

Vi hörs inom kort! /Camilla